>

 

 >Ndegjus Te Nderuar Mir Se Vini Ne ___________> ... Radio-Florentina-Nr1 ... Radio-Florentina-Nr1 Esht Radio Ku Mundi Te Ndegjoni Muzika Si Pas Deshires Tuaj Ju Njuftojm Se Ne Radio-Florentina-Nr1 Dote Ket Program Nga Te Gjithat Lemit Duke Filluar Nga Muzika Kultura Shkenca E Tjera . ______________________________________________________________________________________________________________________ Mir Se Ardhja E Ndegjusve Ton Ne Radio-Florentina-Nr1 Dote Jep Nje Atmosfer Kultoror Te Cilt Jeni Gjithmon Mirseardhje. Radio-Florentina-Nr1 Esht E Hapur 24 Or Dote Keni Urime Dhe Pershendetje. ______________________________________________________________________________________________________________________ Kjo Radio Esht Kushtuar Per Rinin Ku Mund Te Kuntaktohen. Perkujdesen Te Ndegjusve Ne Radio Ton Jeni Te Informum Me Pronaret Te Radis Dj-Diamanti-Nr1 Si Dhe Dj-Sy-Zeza Ndersa Kritika Apo Gjera Te Ndryshme Ju Lutem Klikoni Ne Faqe Ku Esht Kontak Dhe Shkrueni Arsyen? ____________________________________________________________________________________ Ne Radio-Florentina-Nr1 Esht E Cila Nuk Ben Dallime Krahinash Se Nga Vini Ketu Jeni Gjithmon Mirseardhje Jemi Gjithmon Te Gtashem Per Disponimin Tuaj Ju Mir Presim Mir Se Ardhje Dhe Ju Deshirojm Argetim Dhe Disponim Te Kendshem. Me Pronaret Te Radis ________ Dj-Diamanti-Nr1 _______ Dj-Sy-Zeza